infohobby.nl

Een handtas voor iedere gelegenheid

Handtas

Iedere gelegenheid vraagt om een andere handtas. Net zoals je niet iedere handtas zomaar bij iedere outfit zal dragen. Je let op alle details, dus ook je handtas moet voegen bij wat je draagt en hoe je je voelt. En er zijn nogal wat verschillende gelegenheden. Een dagje naar de stad, een groot gala, een feestje bij iemand thuis, een concert, een dagje naar de dierentuin of de kinderboerderij, een dagje naar het strand, een avondje uit eten, noem maar op. Een handtas kan echt niet ontbreken, waar moet je anders alle noodzakelijke spullen laten?
Handtas

Een handtas voor als je op pad gaat met de kinderen

Als je een dagje op pad gaat met de kinderen, kun je er maar beter voor zorgen dat je een grote handtas bij je hebt. Want kinderen mee betekent veel spullen mee. Ook al zijn ze wat groter, je kunt toch niet zonder koekjes en snoepjes, zakdoekjes of snoetenpoetsers, zonnebrandcrème, alle kleine speelgoedjes en natuurlijk alles wat ze onderweg nog vinden. Kastanjes, schelpen, touwtjes en prachtige stenen. Als moeder, oma of tante moet je voorbereid zijn op alles, dus moet je genoeg bergruimte hebben voor een hele dag.

Een handtas voor een dagje shoppen

Wanneer je een dagje gaat shoppen met een vriendin heb je geen hele grote handtas nodig. Maar het is bijvoorbeeld wel slim om een inklapbare paraplu mee te nemen. Ook een linnen tasje voor al je aankopen mag niet ontbreken. Je kunt dus best een wat kleinere tas meenemen. En, als je echt slim bent, kies je voor een crossbody tas. Je hebt je handen dan vrij om in de winkels alles even te voelen en uit de rekken te pakken. Als je een tas aan je arm hebt, word je toch wat belemmerd tijdens het shoppen. En dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Een handtas voor een feestje

Heb je een chique feestje? Kies dan voor een prachtige handtas die perfect bij je outfit past. Dat moet dus juist geen grote tas zijn. Een clutch volstaat. Je hoeft immers alleen je eigen spullen mee te nemen, de kinderen blijven bij je partner of de oppas. In je clutch kun je je mobiel, je sleutels en je make-up kwijt. Meer ruimte heb je niet nodig.
Al deze soorten tassen bestel je gewoon online, dan kan je als je écht gaat shoppen je nieuwe tas mee, die je speciaal voor dat doel hebt aangeschaft.

Mobiele versie afsluiten