Vaderdag is nog een beetje ver weg misschien, maar twee maanden gaan zo voorbij. Daarom wil ik je alvast een supertip geven! En als je vader nou toevallig jarig is binnenkort, kan je het al eerder realiseren. Geef hem namelijk een BBQ workshop cadeau! Dan maak je geheid een goede beurt.

Masterclass, masterchef!

Je denkt misschien, mijn vader heeft helemaal geen BBQ workshop nodig, hij is al een ervaren bbq’er. Maar daar kan je je in vergissen. Tegenwoordig zijn er veel meer technieken bekend die ervoor kunnen zorgen om nog betere resultaten te behalen. Koken op een Kamado BBQ is namelijk heel anders dan op een ouderwetse BBQ. En dan is een BBQ workshop geen overbodige luxe! En wat dacht je van de gezelligheid die het met zich meebrengt? Mannen onder elkaar, lekker samen vlees bakken. Daar kunnen vriendschappen uit ontstaan! Met een BBQ workshop waant jouw vader zich binnen een dag een echte masterchef.

BBQ workshop USA style

Het leuke van de BBQ workshop is dat het volledig in USA stijl is. En de Verenigde Staten is toch het land van de BBQ. Er zijn weinig volken die een cuisine van de BBQ hebben gemaakt zoals de Amerikanen. Zo kan je een hele varken leren koken. Dan gaat er een heel speenvarken op de BBQ! En dat allemaal tijdens een BBQ workshop van een dag. Kijk! En jij kunt er ook van profiteren, want de komende zomer wordt je natuurlijk bij je ouders uitgenodigd voor een overheerlijk feestmaal, bereid op de BBQ. Gezellig met de hele familie bij elkaar.

Kamado

Het is wel handig als je vader al een Kamado BBQ heeft. Dit is een keramische BBQ die alle andere BBQ’s laat verbleken. Zo leer je tijdens de BBQ workshop alles over de basics van deze BBQ. Het heeft namelijk een andere gebruiksaanwijzing dan de klassieke BBQ’s. Deze BBQ’s zijn  de laatste jaren ontzettend populair geworden. Er zijn zelfs restaurants die hier alleen nog maar op koken. Vandaar dat er ook speciale BBQ workshops zijn voor deze stijl vaan bbq’en.

Heeft je vader nog geen Kamado? Dan is het misschien een idee om met alle familie en vrienden geld in te zamelen voor een Kamado én een BBQ workshop. Dan is je vader helemaal de koning te rijk. Dus wacht niet te lang en ga snel online kijken naar de mogelijkheden. Want voor je het weet is het mooie weer alweer voorbij.