Iemand moet het feestje maken. Met een Crosley platenspeler zorg jij daarvoor. Want een Crosley platenspeler neem je gemakkelijk mee naar ieder feest. Je kunt de Crosley platenspeler heel handig inklappen, net als de platenspelers van vroeger. En met een stopcontact in de buurt is het in no time gezellig. Zeker wanneer jij en je vrienden allemaal wat lp’s meenemen. Zo is er veel verschillende muziek en voor ieder wat wils. En vergis je niet: als een artiest écht hip is op het moment, dan brengt hij of zij de muziek ook uit op vinyl. En dan kan jij dat weer draaien op je Crosley platenspeler.
Crosley platenspeler

Helemaal hip met een Crosley platenspeler

Sowieso omdat vinyl weer helemaal in is. Steeds meer artiesten kiezen voor vinyl naast digitaal. De CD komt misschien ooit weer terug, maar nu is retro weer helemaal in. De Crosley platenspeler speelt daar heel handig op in. Deze platenspeler is qua ontwerp gebaseerd op de platenspelers van vroeger. De mooie afgeronde hoeken, het compacte formaat, de verschillende kleuren… je waant je weer helemaal terug naar “toen”. Of misschien was dat zelfs voor je geboorte, dat kan natuurlijk ook. De platenspeler zorgt voor een uniek geluid. En uniek: dát is wat we willen.

Een Crosley platenspeler aangeschaft? Kijk eens in de kast bij je ouders

Wanneer je een Crosley platenspeler hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk direct gaan gebruiken. Je kunt bij je bestelling ook direct verschillende platen toevoegen. Maar je kunt voor de grap ook eens in de platenkast van je ouders of je opa’s en oma’s duiken. Veel van die artiesten van vroeger (met veel te veel haar en schoudervullingen) maakten best leuke muziek. Misschien ontdek je wel een nieuwe/oude held. Sowieso zullen je ouders het leuk vinden om weer eens naar die muziek te luisteren. Inclusief de tikken in de plaat.

Weer ouderwets een plaat grijs draaien met de Crosley platenspeler

Je kunt het je niet meer voorstellen, maar de ouderwetse platen (elpee’s) werden na verloop van tijd echt grijs. Zo kon het zijn dat je favoriete liedje er compleet was afgesleten omdat je dat deel van de plaat zo vaak draaide. Grijs gedraaid noemden we dat. En dan letterlijk! Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het je op de Crosley platenspeler gaat lukken om een plaat grijs te draaien. Deze platenspeler werkt immers ook met een naald die de muziek uit de groef van de plaat peutert.