Het beste van twee werelden, zo kun je de Fujifilm xt2 wel omschrijven. De Fujifilm xt2 is een zeer goede, professionele camera die je ook nog eens echt fijn kunt vasthouden. Want de professionele fotografen onder ons weten het wel. Een goede camera die ook nog eens comfortabel in de hand ligt… dat is zoeken naar een naald in een hooiberg. Met de Fujifilm xt2 heb je de naald gevonden. Je hebt hier een fijne, goede camera aan die prachtige foto’s en video’s maakt en ook nog eens een genot is om in je hand te houden. De Fujifilm xt2 is daarom zeer geschikt voor professionele fotografen die, door wat voor omstandigheden dan ook, vaak lang met de camera in de hand staan.

Moest je voorheen kiezen tussen comfort en kwaliteit? Met de Fujifilm xt2 is dat verleden tijd!

De Fujifilm xt2 is van alle markten thuis. Je kunt er prima binnen en buiten mee fotograferen en films maken. Door het draaibare scherm kun je, ook in de volle zon, altijd een manier vinden om je onderwerp goed in beeld te brengen. De stevige handgreep maakt dat je deze camera fijn kunt vasthouden, zonder dat je handen verkrampen. En dat is fijn. Bijvoorbeeld als je staat te wachten op een bruidspaar en alvast de perfecte plek hebt gevonden om de foto te nemen. De stevige handgreep maakt ook dat je films stabieler zullen overkomen. Je handen hebben er immers minder moeite mee om deze camera goed vast te houden.

De Fujifilm xt2 is geschikt voor veel omstandigheden

Bij veel camera’s loop je het gevaar dat het binnenwerk kapot gaat als je in de miezerregen staat of juist in een erg stoffige omgeving. Niet bij de Fujifilm xt2. Deze camera is gemaakt van een speciale magnesiumlegering die ook nog eens op meer dan 60 punten is verbonden. Je kunt er dus van uit gaan dat deze camera ook heftigere omstandigheden goed aan kan. Nu jij nog!

De Fujifilm xt2 bestel je gewoon online

Net als heel veel andere producten, zoals levensmiddelen en kleding, bestel je ook de Fujifilm xt2 gewoon online. En als je het helemaal slim wilt aanpakken, dan bestel je er direct een accessoireset bij. Zo’n set is bedoeld als uitbreiding op deze toch al complete camera. Bestel je de accessoires echter direct bij je nieuwe camera, dan kan het voordeel op de accessoires nog flink in de papieren lopen. En dat is je eerste winst.