Beste mannen onder ons, hebben jullie wel eens goed gekeken in jullie kledingkast? Kwam je dan je roze zwembroek en je badslippers weer tegen? Alle kledingstukken die je doen denken aan de zomer maken je in de winter nou niet echt vrolijk. Of toch wel?
Het is juist verstandig om in de winter je zomerkleding aan te vullen. Dit omdat de zomerkleding echt goedkoper is in de winter. Kledingstukken moeten namelijk ergens opgeslagen worden, en dat kost bedrijven ook geld. Daarom maken ze vaak de keuze om de zomerkleding in de winter veel goedkoper aan te bieden!

 

 

Trends 2019

Tegenwoordig is het gewoon heel erg normaal om op internet kleding te kopen. In de winkels vind je vaak basic zomerkleding. Een effen shirt of zelfs een paar is logisch maar een hippe zwemboek is wel een must in je koffer naar je vakantiebestemming dit jaar.
Sinds begin 2018 werd het merk Givenchy gepubliceerd. Ze hebben niet alleen zwembroeken maar bieden ook polo’s met te gekke prints, lange broeken en petten. Daarnaast hebben zij ook een collectie voor toilettassen en heuptassen voor mannen.
De kledingstukken zijn vaak in basiskleuren uitgerust maar met het witte logo van Givenchy. Dit maakt de kledingstukken netjes maar heeft het ook een stoer tintje.

 

 

Het allermooiste product van givenchy

Al is de kleding wel erg netjes en erg goed van kwaliteit, de schoenen kun je gewoon niet laten staan. Er zijn meerdere schoenen ontworpen door givenchy, vooral nette schoenen. De zwarte instappers zijn voor mij dan wel echt de schoenen die er voor mij uitspringen. Het zijn lak instapschoenen met op de wreef van de voet een elastieken band met het merk erop. Daarnaast hebben zij ook sneakers ontworpen in verschillende kleuren. De schoenen zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit leder en passen zich aan, aan je voetbed. Daarnaast zijn de sneakers stoer door een opvallende veter.

 

 

Vrouwen opgelet!

Er is uiteraard ook een collectie voor vrouwen ontworpen door Givenchy. De vrouwenkleding zijn kledingstukken die je met veel zelfvertrouwen kunt dragen. De kledingstukken zijn super chique en uiteraard van zeer goede kwaliteit. Voor de vrouwen is ook een speciale schoenenlijn ontworpen, zowel laarzen als slippers. Er is ook een paar laarzen gemaakt tot de knie met een gigantische hak. Met deze laarzen aan kan het niet anders dat er heel erg veel vrouwen jaloers naar je gaan kijken. Als je het over een eyecatcher hebt, dan heb je het toch echt over deze laarzen!