Kleurrijke kussens geven kleur aan je leven

Geniet jij in de lente en zomer ook zo van al die prachtige heldere kleuren buiten in de natuur? Je leeft vooral buiten en het zonlicht maakt je zelfs van binnen warm. In de herfst geniet je nog van mooie herfstkleuren, maar in de winter, als alles kaal wordt, kan je een gevoel van kleurloosheid bekruipen. Je mist kleur om je heen. Wat is het dan fijn dat je niet afhankelijk bent van hoe het er buiten uitziet om toch in je interieur van kleur te kunnen genieten. De sierkussens op kleurmeester.nl zijn zo prachtig van kleur, dat je vanzelf blij wordt als je deze gestreepte kussens op je bank ziet liggen. Maar niet alleen op je bank komen de sierkussens tot hun recht, ook op een stoel in de hal of op een slaapkamer zorgen ze voor de nodige fleur. Je kunt de kussens op maat laten maken, precies zo groot en zo klein als jij het wilt, voor elke kamer die je je maar wenst.

Kleurrijke kussens verhogen een goede stemming!

Wist je dat kleur iets met je doet? Als je een kleur ziet, speelt er zich in je hersenen een proces af wat ervoor zorgt dat jij die kleur fijn vindt of juist niet. Het is dus heel handig om je in de donkere wintermaanden bewust te omgeven met kleuren die jou geven wat je nodig hebt. Een blauwe kleur bijvoorbeeld stimuleert ontspanning. De meeste mensen associëren de blauwe kleur met rust. Een mooi voorbeeld van een stof met verschillende blauwtinten is guethary. Omdat er in deze stof gebruik gemaakt wordt van verschillende blauwtinten wordt de harmonie die de stof uitstraalt verhoogd. Wil jij juist wat meer geactiveerd worden in de winter, omdat je door het vele binnen zitten het gevoel hebt in winterslaap te zijn? Kies dan voor kleuren die activerend werken. Dat gebeurt als je blootgesteld wordt aan warme kleuren. Een mooi voorbeeld is de stof zanzibar, die niet alleen door zijn naam, maar vooral door zijn warme kleuren een associatie oproept met vrolijkheid en warmte. Precies dat waar jij naar verlangt in een koude winter!

Kies jouw kleur voor een fijn interieur en een goed humeur!

Kijk rustig rond op kleurmeester.nl. Daar vind je een overzicht van de prachtige combinaties van kleuren waarin je de gestreepte kussen kan laten maken. Kies dan de kleuren en de stof waar jij blij van wordt. Laat dan snel, speciaal voor jou, die prachtige kleurrijke kussens op maat maken en geniet!