Nog even geduld en dan beginnen de kerstdagen weer. Voor veel mensen is deze periode de gezelligste tijd van het jaar. Winkelstraten zijn versierd met mooie kerstverlichting en op veel plaatsen is een opgetuigde kerstboom te vinden. Nu de kerstdagen echt in zicht komen beginnen veel mensen ook plannen te maken voor deze dagen. Het is natuurlijk het leukst om met de hele familie af te spreken, maar het is wel een hele puzzel om iedereen op hetzelfde moment bij elkaar te krijgen. Wil je dit jaar Kerst vieren op een bijzondere plek? Kies dan voor een ruime boot, maar trek bij de kinderen wel een zwemvest kind aan.

Kerst op het water

De kerstdagen staan voor bijna iedereen in het teken van familie en lekker eten en drinken. Je kan ervoor kiezen om bij iemand thuis af te spreken, maar als je er écht een bijzondere Kerst van wil maken kan je ook kiezen voor Kerst op het water. Trek wel altijd een zwemvest kind aan bij de kleintjes, want dan zijn zij goed beschermd op de boot. In een ruime, overdekte boot kan de hele familie aan een grote tafel plaatsnemen en ondertussen kunnen jullie rustig rondvaren. Met een zwemvest kind aan zitten de kinderen veilig in de boot.

Een zwemvest kind voor alle kinderen

Ook als de kinderen in het bezit zijn van zwemdiploma’s doe je er goed aan om ze een zwemvest kind aan te trekken. Juist in deze tijd van het jaar is het belangrijk dat kinderen veilig in een boot zitten. De dagen zijn immers kort en de overgang van dag naar nacht gaat heel snel. Met een zwemvest kind aan zijn de kinderen ook in het donker heel goed zichtbaar. Of de kinderen nu wel of geen zwemdiploma hebben, een zwemvest kind is onmisbaar als jullie Kerst vieren op een boot.

Een bijzondere Kerst

Regel dus snel een overdekte boot en trek bij de kinderen een zwemvest kind aan. Dit jaar kunnen jullie er een extra bijzondere Kerst van maken door met elkaar te genieten van lekker eten en drinken op de boot. Ondertussen varen jullie lekker rond en is er volop tijd om goed bij te kletsen met iedereen. Geniet van deze bijzondere Kerst, maar houd wel een oogje op de veiligheid. Zo drinkt degene die de boot bestuurt geen alcohol en dragen de kinderen een zwemvest kind.