Ik loop graag met de hond en ik gebruik nu de artikelen van Trixie om mijn hond beter te beschermen. Trixie is al jaren een toonaangevend merk als het gaat om bescherming en veiligheid van je huisdieren. Mijn hobby is op stap gaan met de hond, even lekker naar het strand of het bos. Soms is het zo koud of juist zo warm dat hij of zij extra bescherming nodig heeft. In mijn zoektocht naar dergelijke producten kwam ik uit bij het merk Trixie. In mijn blog op Infohobby.nl vertel ik graag meer over dit merk.

Trixie bestaat al jaren

Trixie werd in 1974 opgericht door Bonnik Hansen. Inmiddels zijn ze dus alweer 40 jaar actief en leveren ze producten over de hele wereld. Het assortiment bestaat voornamelijk uit producten om dieren te beschermen, maar ook vooral trainingsmiddelen of intelligentiespellen. Het merk denkt met name na over het belang van uw huisdier. De uitstekende kwaliteit maakt dat dit merk absoluut een toonaangevend merk is op het gebied van huisdierverzorging.

Bescherm je honden tegen de kou of warmte

Ook honden kunnen zeker last hebben van kou of warmte. Daarom is er voor de winter een hondenjas ontwikkeld door Trixie. Deze comfortabele jas kan de hond dragen tijdens extreme weersomstandigheden. Op deze manier is er extra bescherming gecreëerd door dit merk. De jassen gaan erg lang mee en zijn dus erg duurzaam. Een voorbeeld van een hondenjas is de Trixie Prime Winter Coat. De beste bescherming in de winter wordt hiermee aan je hond gegeven. De zachte voering zorgt voor comfort bij je hond, want honden vinden het vaak niet prettig om zo’n jas te dragen. Maar soms heb je geen keuze.

Daarnaast kan je jouw hond voorzien van hondenschoenen. Als het asfalt enorm heet wordt in de zomer kan dit de kussentjes van de pootjes van je hond beschadigen. Ook steenachtige ondergronden, heet zand of gladde vloeren zijn gevoelig voor hondenpootjes. De Trixie Walker Active Hondenschoen of Trixie Walker Care Comfort Hondenschoen is een perfecte oplossing hiervoor. Het zachte fleece materiaal zorgt ervoor dat de kussentjes van de poten goed beschermd worden. Ook bij een wond aan de pootjes kan dit gebruikt worden.

Ik gebruik al veel producten van dit merk voor mijn hond. Ik blijf namelijk graag mijn hobby uitoefenen en ik wil dat mijn hond optimaal beschermd is. Ik neem aan dat iedereen er net zo over denkt.